Serious Games

Serious Games

Een Serious Game is een spel of uitdaging waarbij het belangrijkste doel niet vermaak is. Doelen zijn dan bijvoorbeeld netwerken, onderwijzen of het verkrijgen van nieuwe inzichten. 

Serious Circular Games

Een Serious Game met als thema de Circulaire Economie heeft als doel: Oriënteren en inzichten verzamelen over de Circulaire Economie en netwerken voor eventuele toepassingen. 

Wat bieden de Serious Games van Sercular?

Beleving

Sercular Games is meer dan alleen een serious game. Sercular Games biedt een beleving aan en zorgen ervoor dat de deelnemers zich volledig kunnen inleven in de circulaire economie.

Eye-Opener

Een serious game simuleert een échte situatie in versimpelde weergave. De serious games ontwikkeld door Sercular Games brengt de huidige situatie overzichtelijk in beeld en laat u kansen zien en verbanden leggen die u niet eerder voor ogen had.

Educatief

Een belangrijke waarde van onze serious games is het leren van circulair denken en handelen. De games van Sercular geven uw nieuwe kennis afgestemd op uw situatie. Ons team is altijd op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en stand van zaken in de circulaire economie.

Interactief

De interactiviteit in onze games zorgen voor de beste manier om te leren. In onze game sessies gaat u op een interactieve manier in gesprek met diverse partijen om zo tot een samenwerking te komen waar zowel het individu als het collectief voor op uit gaat.