Re-Organise

Re-Organise

De ondernemers van Circuli was ons eerste custom game gemaakt voor de Hogeschool van Amsterdam ter afronding van het onderzoek Re-Organise. Tijdens het eind event van Re-Organise is ons gevraagd om een game to ontwikkelen waarbij verschillende ondernemingen samen moeten onderhandelen en werken om uiteindelijk hun bedrijf circulair te maken. De focus van de game ligt bij het netwerken van de verschillende ondernemingen onder elkaar om later de spelers daarop te evalueren en nieuwe kansen te belichten. 

De Ondernemers van Circuli

Iedere ondernemer beschikte over 3 reststroom grondstoffen en had 3 benodigde grondstoffen. Met de beschikbare verwerkingstechnieken en met elkaar te onderhandelen kan iedere onderneming uiteindelijk 100% circulair worden.

 

Interesse in het spel? Neem contact op met Wessel Bastiaansen onze Game Master wessel@serculargames.com

 

Hieronder is een video te zien die en impressie van de game sessie geeft. Ook is een time lapse te zien van de spelsessie. We begonnen met een korte uitleg over de game, daarna is het tijd om te spelen! Na afloop van het spelen is m.b.v. een kaart de evaluatie gedaan om alles visueel te maken.

Grondstof Snoeiafval speelkaar
Grondstof Snoeiafval kaart
handelen tijdens Serious Game
Serious Game handelen
Start set: Ondernemers van Circuli
Start set: Ondernemers van Circuli

Ook interesse in een games sessie van Sercular Games? Bekijk het aanbod!