Het Team

Robbie van Dijk – Creative Teamleader

Mijn achtergrond is Product Design en ik gebruik mijn creativiteit voor het ontwikkelen van de Serious Games. Wat mij karakteriseert op de werkvloer  is mijn aanwezigheid en snelle werkwijze. Als ik geen Product Design was gaan studeren zou ik Biologie of Natuurkunde willen studeren door mijn fascinatie en interesse in de natuur en daarmee de Natuurwetenschappen. Dit is terug te zien in het thema: de circulaire economie.

Tel: +31 6 17 08 83 44       mail:  robbie@serculargames.com

Wessel Bastiaansen – Game Master

Vanuit mijn achtergrond als Technische Bedrijfskunde, heb ik het onderdeel marketing van Sercular Games op me genomen. Door mijn enthousiasme voor deze start-up en het thema daarvan, ben ik als Game Master aangewezen en zou u mij bij een sessie kunnen terugzien. Samen met twee Product Designers en een werktuigbouwkundige hebben we een spel neergezet dat u een verfrissende kijk op de circulaire economie geeft.

Tel: +31 6 28 13 53 12       mail:  wessel@serculargames.com

Silvan Glorie – Creative Designer

Als onderdeel van het team van Sercular hou ik me bezig met het visuele ontwerp aspect. Ik vertaal het duurzame in visueel aantrekkelijke online en offline producten. Tijdens mijn studie als Product Designer is duurzaamheid een belangrijk onderdeel geweest. Als ontwerper heb je namelijk vaak een invloedrijke positie als het gaat over de relatie tussen gebruiker en productafval. Met mijn vaardigheden en kennis  wil ik bijdragen aan een duurzame, circulaire economie door ervoor te zorgen dat in een zo vroeg mogelijk stadium de afvalproductie te reguleren.

Tel: +31 6 23 66 22 59       mail: silvan@serculargames.com

Jesse van der Linden  – Technology Specialist

Mijn achtergrond is Werktuigbouwkunde, met mijn kennis van techniek vul ik inhoudelijk onze games aan. In mijn opleiding ben ik met name gespecialiseerd op het gebied van duurzame technieken. Met interesse ben ik altijd opzoek naar actuele technieken waarmee grondstoffen verwerkt mee worden. Hierdoor worden de games op een actueel niveau gespeeld en zijn de onderwerpen waar u over leert direct toepasbaar in de praktijk.

Tel: +31 6 36 50 17 51                       email: jesse@serculargames.com